Metoda de Livrare

LIVRARE / TRANSPORT:

Comenzile din zilele lucratoare primite pana la ora 15:00 sunt procesate si expediate in aceeasi zi iar comenzile primite dupa aceasta ora sunt procesate si expediate a doua zi, in ordinea primirii lor. Comenzile primite in week-end sunt expediate luni.

TARIFE & TRANSPORT:

COMANDA MINIMA ESTE DE 50 RON

Comenzi 50 – 150 RON – taxa livrare 25 RON

Comenzi 150 – 300 RON – taxa livrare 20 RON

Peste – 300 RON – livrare Gratuita pe teritoriul tarii, indiferent de greutate si destinatie.

Livrare prin firma Fan Courier.

In cazul in care localitatea in care doriti sa fie livrat coletul Dvs este situata in afara retelei de localitati cu agentia FANCOURIER, se va percepe o taxa pentru fiecare km suplimentar calculat doar pe un singur sens de la cea mai apropiata localitate de pe lista si pina la localitatea dumneavoastra.

Nu se percepe taxa pentru rambursul baniilor !!!

Costurile de expeditie practicate de PFA MATRUK ISTVAN LASZLO pentru livrarea coletelor, se raporteaza la tarifele companiei de curierat FAN COURIER cu care firma noastra are relatie contractuala.

Termene de livrare

IN STOC – 1-2 zile lucratoare

STOC LIMITAT – 2-5 zile lucratoare

Politica de RETUR

Ai posibilitatea de retur în termen de 14 zile de la momentul livrării.

Detalii despre returul în 14 zile:

Cumpărătorul are dreptul să returneze un produs în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a produsului.

Condiții generale de retur în 14 zile:

Returul produselor în 14 zile de la recepție se poate face folosind orice curier rapid ce poate asigura livrarea la adresa sediului WLC Carp, iar costul transportului este suportat de cumparator.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit, însoțite de certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/distribuitor), accessoriile/bonusurile cu care a fost livrat. Returul se acceptă doar pentru produsele sigilate.

În cazul în care produsele returnate nu corespund acestor cerințe, ne rezervăm dreptul de a refuza returul sau de a revizui valoarea produselor returnate, valoarea pe care urmează sa o deducem din suma rambursată cumparatorului.

Această valoare va fi comunicată cumparatorului, după evaluarea prejudiciului adus produselor returnate de către acesta.

Vă rugăm să verificați și asigurați integritatea fizică a coletelor în momentul în care le predați curierului rapid și cereți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor.

Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare, iar returul nu va fi procesat.

Returnarea valorii

Pentru retururile comenzilor, cumpărătorul primește banii aferenți produselor returnate și costul transportului achitat inițial în interval de 14 de zile calendaristice de la data la care produsele au ajuns la sediul firmei WLC Carp. Această solicitare se consideră validă doar dacă este însoțită de detaliile complete necesare returului banilor.